Чергова допомога від Саф’янівської громади вже прямує на передову! 1
З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України Саф’янівська територіальна громада постійно надає допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України.
Проведення благодійних заходів на підтримку ЗСУ в Саф’янівській громаді стало справжньою доброю традицією. Вже неодноразово громада проводить різноманітні благодійні концерти, ярмарки та спортивні заходи, адже в країні війна, а наше завдання сьогодні – допомагати українським військовим в боротьбі з російськими загарбниками.
Так, на благодійному ярмарку на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, який пройшов за підтримки Благодійного фонду Урбанського «Придунав’я» в селі Броска, вдалось зібрати 144 333 гривні та 600 $!

До допомоги долучаються колективи закладів освіти, школярі та їх батьки. Так, в рамках акції «Перше вересня без квітів», було зібрано ще 162 106 грн. Діти зі своїми батьками активно підтримали ініціативу закладів Саф’янівської громади відмовитись в День знань від букетів квітів, а натомість задонати на ЗСУ.
Таким чином, завдяки кожному мешканцю громади, Саф’янівській громаді вдалось закупити чергову партію допомоги – дві автівки і це тільки частина! Про інше розповімо трохи згодом.
Одна з автівок, Mitsubishi L 200, вже вчора була передана мешканцю села Кам’янка, який боронить нашу країну в найгарячіших точках. Крім того, бійцю та його побратимам були передані продукти харчування, засоби гігієни та смаколики від школярів громади.
Допомогати не зупиняємось: найближчим часом наші захисники отримають чергову партію допомоги від Саф’янівської громади!
Саф’янівська сільська рада дякує всім, в чиїх серцях кипить любов до України, хто долучається до допомоги нашим Героям – дякуємо кожному мешканцю громади, директорам навчальних закладів, школярам, батькам, директорам Будинків культури та колективам художньої самодіяльності! Дякуємо Благодійному фонду Урбанського «Придунав’я», народному депутату України Анатолію Урбанському та заступнику голови Одеської обласної ради Олександру Урбанському, за постійну підтримку та допомогу! Дякуємо колективу КНП Саф’янівської сільської ради «Центральна районна лікарня», які також активно донатять на ЗСУ, та генеральному директору Олегу Садковському за допомогу в доставці автомобілів! Також дякуємо депутатам Саф’янівської сільської ради Оксані Суховій, Олексію Шульзі, Аллі Бондар, Олександру Чакір, Петру Делігіозу та іншим! Дякуємо депутату Ізмаїльської районної ради Віталію Кінєву! Також дякуємо директору Ізмаїльського центрального ринку Володимиру Мігелю, ТОВ «Дунайський Аграрій», ТОВ «Агропрайм Холдінг» та ПП «Агроінком»!
Разом з вами ми робимо надважливу справу – допомагаємо нашим захисникам наближати довгоочікувану Перемогу!
Слава Україні!
Слава ЗСУ!