Саф’янівська громада покращує умови проживання ВПО 1

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України в населених пунктах Саф’янівської громади віднайшли прихисток сотні українців, які вимушені були бігти від війни та обстрілів, рятуючи своє життя та життя близьких їм людей.
Палац спорту ім. М.Г.Миндру села Кам’янка став одним із місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, де є всі необхідні умови для тимчасового перебування людей. Адміністрація Саф’янівської громади постійно дбає про покращення умов проживання ВПО.

Нещодавно, завдяки співробітництву громади з громадською організацією «Десяте квітня», був проведений косметичний ремонт в п’яти номерах, де мешкають переселенці. Також замінена сантехніка та комунікації, модернізована електромережа.

Дякуємо ГО «Десяте квітня» за постійну допомогу, підтримку та активну співпрацю!

До речі, цього року, у зв’язку зі збільшенням потреб ВПО та з метою їх гідного проживання, за рахунок бюджету Саф’янівської сільської ради були проведені роботи зі збільшення потужності електромережі.

Продовжуємо працювати!

Разом до Перемоги!
Слава Україні!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid0aphCinkWr2cWW7dwTRp6j8SnAVf8PHG9KxrNqXezRgEC6XRjC6q7cRLjUTpSKHqSl