На шляху до Перемоги! 1

Сьогодні Саф’янівська територіальна громада передала чергову партію допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України. Цей значний крок став можливим завдяки спільним зусиллям мешканців громади, які неустанно підтримують військових у їхній боротьбі за національну безпеку та територіальну цілісність.

Протягом тривалого періоду громада активно надає допомогу Збройним Силам України, враховуючи потреби та виклики, з якими зіштовхуються наші військові. Матеріальна, технічна та моральна підтримка, надана громадою, є важливою складовою зміцнення обороноздатності країни.

У наш час, коли ворожнеча лютішає і загрози для національної безпеки не зменшуються, допомога нашим військовим стає вкрай важливою.

Щодня кожен з нас повинен усвідомлювати, що наша військова сила перебуває на передовій у цій боротьбі. Вони ризикують своїм життям, щоб ми могли жити в мирі і безпеці.

Тому кожна партія допомоги, кожне слово підтримки і вся наша увага є необхідними для їх підтримки.

Нехай кожен відчуває себе частиною цієї спільної місії захисту нашої країни! Ми разом здатні зробити більше, зміцнюючи єдність і відданість! Сьогодні, завтра і в майбутньому ми продовжимо стояти разом і підтримувати наших військових у їхній справі захисту нашої свободи та незалежності!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid0mVpa5GbAMsHxJLjzCEQ7fPKXjQgRUQ1ezCQbpso9qkB7zH58qYwx3cmbuaytUjeUl