Керівництво громади зустрілось із представниками «Феодалу» 1

В рамках співпраці Саф’янівської громади з земельно-аналітичним банком “Феодал”, сьогодні, 9 серпня, відбулася зустріч з представниками даної організації. Цей захід мав на меті оцінити результати трирічної співпраці та обговорити подальші напрямки розвитку.

Земельно-аналітичний банк “Феодал” — це провідна організація, що спеціалізується на зборі, обробці та аналізі даних, пов’язаних з використанням земельних ресурсів. Метою є надання органам місцевого самоврядування, бізнесу та іншим зацікавленим сторонам точної та детальної інформації для прийняття обґрунтованих рішень у сфері земельного управління.

Протягом останніх трьох років Саф’янівська сільська рада активно співпрацює з “Феодалом”, що має на меті аналіз використання земельних ділянок, моніторинг змін у земельному покритті та надання рекомендацій щодо ефективного використання земельних ресурсів.

Під час зустрічі представники громади поділилися своїми враженнями від використання програми, висловили певні зауваження та побажання, а також доповнення, які хотіли би, щоб з’явились у програмі.

Обговоривши всі пропозиції, сторони визначили ряд кроків для подальшої оптимізації співпраці.

Керівництво громади зустрілось із представниками «Феодалу» 3