В Саф’янівській сільській раді відбулось позачергове засідання сесії 1

Сьогодні, 15 серпня, в Саф’янівській сільській раді відбулося позачергове засідання XLI сесії, на якому депутати розглянули ряд важливих питань порядку денного.

Один з основних пунктів порядку денного стосувався внесення змін до рішення Саф’янівської сільської ради «Про бюджет Саф’янівської сільської територіальної громади на 2024 рік». Депутати переглянули бюджетні призначення з метою оптимізації витрат та забезпечення ефективного фінансування пріоритетних напрямків розвитку громади.

Також були внесені зміни до рішення сесії «Про затвердження кошторису видатків на утримання апарату Саф’янівської сільської ради та її виконавчих органів на 2024 рік». Це рішення передбачає коригування видатків для покращення ефективності роботи апарату ради та забезпечення належного функціонування органів місцевого самоврядування.

Крім того, депутати ухвалили рішення про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель на території Саф’янівської сільської ради.

На сесії також були внесені зміни до рішення «Про затвердження цільової програми на 2023-2025 роки «Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району Одеської області «Центральна районна лікарня»». Оновлення програми спрямоване на покращення фінансування медичних закладів громади, що дозволить забезпечити високий рівень медичного обслуговування для мешканців села.

Окрім зазначених вище питань, депутати розглянули й інші питання порядку денного, що стосуються покращення життя громади.

Прийняті рішення дозволять забезпечити сталий розвиток громади і вирішення найнагальніших проблем.

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid0oPoNLweKTnEeE9scbFgkDNSHyWE8ij5wRiq79syRgQ1QkxmgTVCb8NTXX1J2NRnVl