«На щиті» до рідного села Багате повернувся Захисник України Олег Бабенко 1

Сьогодні, 19 серпня, Сафʼянівська територіальна громада провела в останню путь Захисника України, мешканця села Багате, солдата, розвідника-оператора розвідувального відділення, розвідувального взводу механізованого батальйону Олега Бабенка.

Герой загинув 14 серпня біля села Озарянівка Бахмутського району Донецької області, захищаючи рідну країну від російських окупантів.

При вʼїзді в село Багате Захисника зустріли живим коридором, яким він пройшов у свій останній шлях. Прощання відбулось у його рідній домівці, де зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, а також керівництво Саф’янівської громади, щоб віддати останню шану Герою. Чин відспівування пройшов у атмосфері глибокої скорботи та вдячності за його жертовний подвиг.

Поховали Захисника Олега Бабенка на місцевому кладовищі.

Олег Бабенко був справжнім героєм, чий мужній вчинок назавжди залишиться у нашій пам’яті. Він віддав своє життя, захищаючи рідну землю від ворога, проявивши надзвичайну відвагу та самопожертву. Його героїзм — це приклад безмежної любові до України, готовності боротися за її свободу до останнього подиху.

Загибель Олега — це велика втрата для всієї громади, для кожного з нас. Його подвиг ніколи не буде забутий, а пам’ять про нього житиме в наших серцях вічно.

Вічна пам’ять і слава нашому Герою!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid02bKyzUSEx5ReD2A3ZNukpeAvBDvHgtoX6HouB5p87mGUoGxawLhu9St5mvYh7x3cAl