Сафʼянівська громада відзначила День Державного прапора України 1

Сьогодні, 23 серпня, Сафʼянівська громада долучилася до святкування Дня Державного прапора України — одного з найважливіших національних свят, яке символізує єдність, гідність та суверенітет українського народу. Це свято об’єднує українців у їхній вірі в незалежну та вільну Україну, нагадує про важливість національних символів і історичної пам’яті.

Святковий день розпочався з урочистих заходів в селі Сафʼяни. Хвилиною мовчання керівництво та депутатський корпус Саф’янівської сільської ради, старости старостинських округів та військовослужбовці вшанували пам’ять тих, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях. До Пам’ятного знаку присутні поклали квіти, схиливши голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради волі, свободи та незалежності нашої рідної землі.

Після чого відбулося урочисте підняття Державного прапора України. Синій колір неба та жовтий колір пшеничного поля на прапорі є відображенням прагнення українців до миру, процвітання та благополуччя.

Нехай символ України, Державний прапор, оберігає кожного захисника та захисницю!

Зі святом!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid0Sg4FkNaRvEd2MK11MnSjr8Rj3DEkv6FTgvwnT4x9VytJ8MHr3MzotJLzK71VWBuLl