В Саф'янівській сільській раді відбулась щотижнева апаратна нарада 1

Сьогодні, 23 вересня, в Саф’янівській сільській раді проведено апаратну нараду, де обговорили ключові питання, що стосуються розвитку громади.

Першочерговою темою стало питання наповнення бюджетів всіх рівнів. Присутнім акцентовано увагу на важливості роботи з фінансових надходжень та ефективного використання бюджетних коштів для забезпечення потреб громади.

Також на порядку денному обговорено питання підготовки до проведення чергової XLIII сесії. Голова громади Наталія Тодорова наголосила, що з сьогоднішнього дня розпочинаються засідання постійних депутатських комісій, на яких будуть розглядатись проєкти рішень сесії.

Крім того, було розглянуто питання підготовки до опалювального сезону. Зокрема, присутні обговорили стан комунальних систем, потреби в ремонті та необхідність забезпечення ресурсами для безперебійного теплопостачання.

У завершенні наради Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова надала відповідні доручення всім відповідальним особам, акцентуючи увагу на термінах виконання завдань та важливості координації дій.

В Саф'янівській сільській раді відбулась щотижнева апаратна нарада 3