Ларжанка відсвяткувала День села благодійним концертом і ярмарком 1

У неділю, 15 вересня, Ларжанці виповнилось 186 років. Свій День народження село відзначило яскравим благодійним концертом та ярмарком, які об’єднали односельчан та гостей у спільній меті – допомозі військовим Сил Оборони України.

Святкові заходи розпочалися з виступів місцевих талантів. Сцена наповнилася яскравими номерами від аматорських колективів села Ларжанка, що вразили глядачів своєю майстерністю та енергією. До святкової програми приєдналися й гості з сусідніх сіл та міст — талановиті артисти з Озерного, Старої Некрасівки та Ізмаїлу, які зробили свято ще більш незабутнім!

Ярмарок, що розгорнувся поруч із концертною сценою, пропонував відвідувачам різноманітні вироби ручної роботи та домашні смаколики.

Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати 21 330 гривень, які будуть спрямовані на забезпечення українських воїнів необхідними речами.

День села у Ларжанці ще раз нагадав, наскільки важливо зберігати єдність та підтримувати один одного в цей непростий час. Попри війну, наші люди знаходять сили і святкувати, і допомагати!

Завдяки небайдужим жителям Ларжанки, а також гостям свята, цей день став не лише веселим святом, а й важливим кроком до нашої спільної Перемоги!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid02rmR6fh6eZT7QBtjciossBvPoXD7F8QrDuGosfJKHGhzQvBqZp8SARRqmn7h6VaXkl