Вже 27-е авто від Саф'янівської громади на передовій! 1

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України Саф’янівська територіальна громада постійно допомагає українським військовослужбовцям. Автівки, продукти харчування, медикаменти, смаколики, різноманітне обладнання та багато іншої допомоги від громади в найгарячіших точках України надає сил нашим хлопцям в боротьбі з російською нечистю.

У День захисників та захисниць України Саф’янівська громада вкотре об’єдналася та передала військовим вже 27-й автомобіль. Транспортний засіб направився до бригади, де служить наш земляк, мешканець села Матроска.

Окрім автомобіля, бійцям передали партію продуктів харчування, яку громада зібрала завдяки щедрим внескам місцевих жителів. У цей нелегкий час важливо пам’ятати, що навіть найменша допомога — це крок до спільної Перемоги! Окрім основних продуктів,хлопцям передали і смаколики, щоб підняти бойовий дух і подарувати частинку домашнього затишку.

Також військослужбовці отримали медикаменти від КНП Саф’янівської сільської ради “Центральна районна лікарня”.

Особливим подарунком для наших Захисників стали зворушливі листи від школярів Старонекрасівського закладу загальної середньої освіти. Учні з теплотою та любов’ю написали слова підтримки, намалювали малюнки та побажали бійцям здоров’я, мужності й якнайшвидшого повернення додому з Перемогою. Ці листи — справжній скарб, адже вони додають бійцям сил і нагадують їм, що про них пам’ятають і підтримують навіть наймолодші українці!

Громада вже отримала зворотній відгук від наших Захисників, яким безмежно вдячна!

Саф’янівська громада продовжує робити свій внесок у спільну справу, адже розуміємо, наскільки важливою є допомога для української армії!

Дякуємо всім, хто долучився до допомоги бійцям! Разом ми сильніші!

Слава Україні! Героям слава!

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid023QaMzLQukrQiKHZ3U7rV2WyP6m41LD9DZbX1GGdECPaeGj8ymHrAAtZKWRiCmCKRl