Сафʼянівська громада віддала останню шану Захиснику України Миколі Чиліку 1

Сьогодні, 12 жовтня, Сафʼянівська територіальна громада попрощалась з мешканцем села Багате, військовослужбовцем, розвідником-оператором розвідувального відділення розвідувальної роти солдатом Миколою Чиліком.

У глибокій жалобі схилили голови всі, хто прийшов провести його в останню путь, і навіть природа не могла залишитися байдужою — краплі дощу були ніби сльозами самого неба.

Микола Чилік був не просто військовим — він був справжнім патріотом, людиною великої сили духу та відваги. Його сміливість і рішучість завжди були прикладом для побратимів, а його вчинки — джерелом гордості для рідних і друзів.
7 жовтня стало останньою сторінкою в житті Захисника. Виборюючи мирне життя для рідної країни, Герой загинув в районі населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

Додому Микола Петрович повернувся «на щиті»… Зустрічали Героя в рідному селі навколішки з прапорами та квітами у руках. Живий коридор односельців розтягнувся обабіч дороги від в’їзду в село й до рідної домівки загиблого.

Віддати останню шану Герою прийшли рідні, друзі, побратими, односельці та керівництво Сафʼянівської громади.

Дощ не припинявся, краплі змішувалися зі сльозами присутніх, нагадуючи, що навіть небо плаче за нашим Героєм.

Поховали захисника на місцевому кладовищі з військовими почестями.

Втрата Захисника України Микола Чиліка залишила глибоку рану в серцях кожного, хто його знав. Але його відвага, незламність і любов до рідної землі назавжди залишаться у нашій пам’яті. Він став символом боротьби та прикладом для кожного з нас!

Вічна пам’ять Герою, який тепер захищатиме нас з небес, де разом із дощем проливаються сльози природи за його відважне серце.

Фото доступне за посиланням: https://www.facebook.com/safianyotg/posts/pfbid0BNY2iqqkCBSmfiH6qWcTDQFnmrPoFtWiHr2f9YQ6EEB1canAxsPFe6HP7ZoxYiVCl