Учні Саф'янського закладу загальної середньої освіти взяли участь у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика 1

Здобувачі освіти Саф’янського закладу загальної середньої освіти взяли участь у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика, який проводився з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях та сферах спілкування.

Для участі в марафоні зареєструвалося понад 40 тисяч учнів та студентів країни. Усі чотири етапи подолали 11 555 знавців рідної мови. Серед них 8 наших школярів, які нагороджені відзнаками за успішне проходження всіх 4 етапів, а учениця 3-Б класу здобула Диплом ІІІ ступеня. Пишаємось досягненнями наших учнів, що пройшли всі етапи випробування та показали високі знання з української мови.

Хочеться побажати нашим конкурсантам ще більших звершень! Не зупинятися на досягнутому, а продовжувати отримувати нові перемоги! Вітаємо! Хай щастить!

Саф’янський заклад загальної середньої освіти