В Саф’янівській громаді привітали працівників сільського господарства з нагоди їх професійного свята 1

Восени, коли землю вкриває опале жовте листя, коли зібраний весь врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, в Україні відзначається cвято працівників сільського господарства. В цьому році ця дата випадає на 20 листопада.

В переддень професійного свята, за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу Саф’янівської громади, досягнення значних показників у виробництві та переробці сільськогосподарської продукції, впровадження сучасних ефективних методів та технологій, вагомі трудові досягнення та високий професіоналізм Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова, секретар Саф’янівської сільської ради Сергій Стандратюк та перший заступник Саф’янівського сільського голови Петро Хаджиков нагородили почесними грамотами працівників сільського господарства громади.

«Дякую усім, для кого праця на українській землі є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Бажаю вам міцного здоров’я, сил та наснаги в роботі, впевненості в завтрашньому дні, щедрих врожаїв та успішного розвитку ваших господарств!», – звернулась до присутніх голова громади Наталія Тодорова.