Трагічна звістка сколихнула Саф’янівську громаду… 1
Зі скорботою повідомляємо, що 6 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нью-Йорк Донецької області загинув сапер інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу солдат Євген Глуцький.
Євген Юрійович, якому було всього 35 років, уродженець міста Ровеньки, що на Луганщині. Загиблий із багатодітної родини – мав двох сестер та двох братів. Родина залишилась без люблячого сина, чоловіка, батька та брата…

Поховають загиблого в селі Матроска, де він проживав зі своєю дружиною та маленькою донечкою, якій всього лише 2.8 рочки…

Зустрічатимемо Героя завтра, 17 жовтня, о 10:00 живим коридором при в’їзді в село Матроска (зі сторони БТО) та проводимо до рідної домівки загиблого за адресою: вул. Шкільна, 8а, де об 11:00 відбудеться чин відспівування.

Поховають Захисника на місцевому кладовищі.
Просимо віддати шану та проститись з загиблим військовослужбовцем.
Розпорядженням Саф’янівського сільського голови Наталії Тодорової 17 жовтня на території громади оголошено днем жалоби.
Просимо відмінити розважальні заходи та приспустити державні прапори.
Кожен загиблий воїн – це новий шрам на наших душах… Саф’янівська громада отримала ще один…
Нехай світлий спомин про полеглого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Щирі співчуття родині загиблого військовослужбовця. Вся громада сумує разом з вами. Смерть Євгена – велика втрата для всієї країни. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку втрату.
Вічна пам’ять захиснику Євгену.