День Європи в Новонекрасівському закладі загальної середньої освіти 1

Українці ми щирі, Європейські ми діти,
Нас єднає у мирі Європейська сім’я.

Щоб рухатись у перед потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по- європейські,і у нас спільні ідеали.

З метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, підвищення громадянської та політичної культури в Новонекрасівському ЗЗСО з 18- 19 травня пройшли заходи до Дня Європи.

Для учнів 7 класу, класний керівник Рудковська О.В. підготувала урок-квест «В Європу – з Україною в серці» Проведення квесту сприяло ознайомленню з якомога ширшого кола європейських цінностей та традицій країн Європи.

Десятикласники, разом зі своїм класним керівником Ніколовою В.П. спілкувались на тему: «Європейські цінності в Україні». Учні представляли свої твори-роздуми «Що означає бути європейцем». Також здійснили віртуальну подорож “Парад країн Європи”.

Отож, школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.