Честит празник, Кам'янка! 1

22 серпня Кам’янка відсвяткувала свій День Народження яскравою святковою програмою.

Протягом дня на стадіоні проходили спортивні заходи – естафети для дітей, показові виступи різних видів єдиноборств, товариський матч з футболу, волейбол, міні-футбол, шашки, шахи, гирі, армрестлінг та вільна боротьба.

Увечері на площі перед Будинком культури відбувся святковий концерт, почесними гостями якого стали Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова, заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський, староста с. Кам’янка Іван Лефтеров, староста с. Баннівка Віктор Генчев та гості з Болгарії.

«Щиро вітаю з вашим Днем Народження – з 210-річчям від дня створення такого прекрасного населеного пункту Ташбунар, а сьогодні – Кам’янка. Кожному з вас бажаю міцного здоров’я, удачі, везіння, виконання всіх бажань, ну а ми в усьому будемо допомагати», – звернулася до мешканців Кам’янки Саф’янівський сільський голова Наталія Тодорова.

Свято продовжилося яскравими виступами артистів з Кам’янки, Одеси та сіл Ізмаїльського району.

Організатори та учасники концерту створили справжнє свято для мешканців та гостей села, де кожен відпочив та отримав гарний настрій.

А завершився День Народження, звичайно ж, подарунком – яскравим феєрверком від народного депутата України Анатолія Урбанського та заступника голови Одеської обласної ради Олександра Урбанського.