Ізмаїльський МРЦЗ: «ШКОЛА ФЕРМЕРСТВА 2.0» 1

Ви готові отримати нові навички, пізнати тонкощі бізнесу в сфері сільського господарства, або підвищити свою кваліфікацію чи оволодіти знанням започаткування бізнесу в цій галузі?

На сьогодні зареєстровані безробітні (безкоштовно за направленням Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості) та всі бажаючі з числа не безробітних (за рахунок фізичних або юридичних осіб), мають можливість пройти відповідне навчання на базі ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ» (далі – Одеський ЦПТО). Навчальним закладом розроблено 11 програм з основ сільського господарства та підприємництва в зазначеній сфері у вигляді курсів цільового призначення.

Отримані під час навчання компетенції зацікавлені особи з легкістю застосують у веденні особистого господарства, при започаткуванні власної справи чи для підвищення своєї конкурентоспроможності, або подальшого працевлаштування.

За більш детальною інформацією щодо формування груп, термінів початку навчання та, відповідно, вартості навчання (для осіб, що не мають статусу безробітного) звертатись до Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості за тел.: (04841)20004, (04841)21503, (04841)21517; адреса: м.Ізмаїл, пр.Суворова, 32. Фахівці центру зайнятості допоможуть зробити подальші кроки до навчання.

У вересні поточного року початок навчання груп в рамках проєкту «Школа Фермерства 2.0» відбудеться за програмами:

  • «Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у відкритому ґрунті» – з 13.09.2021;
  • «Мале підприємництво на селі. Новітні прогресивні технології на сільськогосподарському підприємстві» – з 20.09.2021.

Ізмаїльський МРЦЗ: «ШКОЛА ФЕРМЕРСТВА 2.0» 3