З Днем знань! 1

Шановні учні, вчителі та батьки, сердечно вітаю вас з Днем знань!


Сьогодні за парти шкіл Саф’янівської громади сядуть 479 першокласників. Для них – це початок нового етапу життя, з якого починається дорога в майбутнє, наповнене дивовижними відкриттями, радістю пізнання та справжньою дружбою.

Бажаю школярам високих відміток, легких контрольних та цікавого навчання! Прагніть, беріть участь, вчіться, дійте, мрійте, трудіться, намагайтеся, вірте та перемагайте!
Непростим цей навчальний рік стане для майбутніх випускників, адже сьогодні вони стоять на порозі нового, насиченою подіями дорослого життя. Щиро бажаю їм бадьорості духу, невичерпного оптимізму на шляху досягнення нових висот та удачі! Нехай світлі спогади про шкільні роки назавжди залишаться в серці кожного з вас, зігріваючи і підтримуючи в найважчих випробуваннях.

Найтепліші поздоровлення – всім вчителям! Сьогодні ви зустрічаєте в шкільному класі майбутнє нашої громади. Від вашого професіоналізму, таланту, наполегливості і терпіння багато в чому залежить, з яким багажем знань молоді люди вступлять у велике життя і яке місце в ньому займуть. Бажаю вам професійних перемог, плідної роботи, талановитих і вдячних учнів!

Освітній процес – це не тільки робота педагогів і учнів, а й їхніх батьків. Тому батькам бажаю здоров’я, енергії та терпіння! Продовжуйте допомагати своїм дітям долати шлях до знань!

Зі святом!

Саф‘янівський сільський голова Наталія Тодорова

З Днем знань! 3